Hedendaagse schilderijen te koop

Moderne en hedendaagse schilderijen zijn zeer geliefd bij kunstliefhebbers over heel de wereld. Het positieve van dergelijke schilderijen, is dat vele reeds tegen betaalbare prijzen beschikbaar zijn. Uiteraard is een Picasso of Dali niet voor iedereen weggelegd. Er zijn echter al heel wat hedendaagse schilderijen te koop voor kunstliefhebber met een uiteenlopend budget. Hoe groot of klein uw te spenderen bedrag ook mag zijn, voor iedereen is er absoluut iets te vinden, zeker via de kunstsites op het internet. We sommen nu enkele simpele tips op waar u rekening mee kan houden tijdens uw zoektocht naar uw ideale schilderij.

• Ga in de eerste plaats niet op zoek naar een schilderij van een reeds bekend kunstenaar. Er zijn heel wat interessante hedendaagse schilderijen te koop van uitstekende artiesten, die nog moeten ontdekt worden. Hier kan u heel wat geld mee uitsparen. Deze kunstenaars vragen nog geen astronomische bedragen en indien ze ooit echt wereldberoemd worden, heeft u een doek in uw bezit, dat u heeft aangekocht tegen een spotprijs.

• Er zijn op bepaalde online sites waar hedendaagse schilderijen te koop zijn, tegen echt scherpe prijzen. Dit, omdat in tegenstelling met een galerij, de kosten voor een online kunst shop veel beperkter zijn. Zo hoeven online kunst sites geen hoge huren te betalen voor hun galerij. Ook is er geen extra personeel nodig, om de winkel alle dagen open te houden. Al deze extra besparingen zorgen ervoor dat online shops de prijs van schilderijen zelf zeer laag kunnen houden. Dit komt de kostprijs van een werk voor de klant allemaal ten goede.

• U moet natuurlijk zelf ook openstaan om bepaalde, nieuwe technieken te leren appreciëren. Vele, minder bekende, kunstenaars zullen vaak experimenteren met nieuwe technieken, om op dergelijke unieke manier toch bekendheid af te dwingen. Maar onthoud zeker: smaken zijn uniek en subjectief, dus kijk vooral naar wat u aanspreekt.

Indien u voor een site kiest waar hedendaagse schilderijen te koop zijn, moet u zeker even nagaan of de aangeboden schilderijen uniek zijn. De meeste goede sites bieden dan ook een COA, een Certificate Of Authenticity, aan. Hierdoor heeft u de garantie, dat het schilderij dat u aankoopt wel degelijk echt is. Kijk ook zeker na of u op een veilige methode kan betalen. Meestal staat er ook wel een telefoonnummer vermeld, zodat moest u met vragen zitten men u zeker ook voort kan helpen. U kan dus op een zeer eenvoudige manier uw eerste schilderij online aankopen of uw collectie verder uitbreiden en dit allemaal simpel van bij u thuis.

Om meer te weten contact met ons op :

PAFY ( www.pafy.eu )
info@pafy.eu
+32496/80.96.08
BE0828.568.951
IBAN: BE15 7340 2993 6330
BIC: KREDBEBB
KBC: 734-0299363-30

ListFree.org: Embedded data.

Leave a Comment